Saturday 10 November 2012

Monica Boutique | The Perfect Time

The weekend is the perfect time to experiment with colour and texture. At monica-boutique.com we have the must-haves your wardrobe needs as the season really starts to kick in.

With Fall/Winter 12/13 in full swing, our brand new arrivals will refresh your entire wardrobe with ease.

With the temperature dropping and party season approaching, it's time to invest in evening and cocktail wear. Make a stunning entrance to any event in one of our chic Fall/Winter 12/13 Evening or Cocktail Dresses.

Shop our latest Knitwear arrivals to prepare for the big chill in style. We've added some exciting new styles to our Fall/Winter 12/13 Collection, just in time for the cold snap.

And remember. No outfit is complete without a perfect pair of our Evening Shoes. Pair them with one of our must-own Evening Bags and carry your essentials around the city in style.

---

Το Σαββατοκύριακο είναι η τέλεια περίοδος για να πειραματιστείτε με τους χρωματισμούς και την υφή. Στο monica-boutique.com έχουμε τα στυλ που θα πρέπει να έχει η γκαρνταρόμπα σας, καθώς η σεζόν εισέρχεται δυναμικά.

Με το Φθινόπωρο/Χειμώνα 12/13 σε πλήρη εξέλιξη, οι νέες μας παραλαβές θα ανανεώσουν ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας με ευκολία.

Με την πτώση της θερμοκρασίας και την σεζόν των πάρτι να πλησιάζει, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε βραδινά και κοκτέιλ ενδύματα. Κάντε εντυπωσιακή είσοδο σε κάθε περίπτωση με ένα από τα κομψά μας Βραδινά ή Κοκτέιλ Φορέματα για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 12/13.

Ψωνίστε από τις τελευταίες μας παραλαβές σε Πλεκτά και προετοιμαστείτε για το ψύχος με στυλ. Προσθέσαμε μερικά συναρπαστικά νέα στυλ στην Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 12/13, εγκαίρως για το ψύχος που έρχεται.

Και να θυμάστε. Τίποτα όμως δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς ένα τέλειο ζευγάρι από τα Βραδινά μας Παπούτσια. Συνδυάστε τα με μια από τις Βραδινές μας Τσάντες για να μεταφέρετε τα απαραίτητα σας στην πόλη με στυλ.


P.S. "Luxury must be comfortable, otherwise it is not luxury." / Υ.Γ. "Η πολυτέλεια πρέπει να είναι άνετη, αλλιώς δεν είναι πολυτέλεια." Coco Chanel.


Monica Boutique Team

www.monica-boutique.com
www.facebook.com/MBlarnaca